Hoofdafbeelding van Geen 1 april grap: Grownhub stopt

Geen 1 april grap: Grownhub stopt Geen 1 april grap: Grownhub stopt

Wat drie jaar geleden is ontstaan als droom om de wereld een stukje mooier te maken, houdt op te bestaan. Het klinkt bijna als flauwe 1 april grap, maar dat is het niet. Wat resteert is een dubbel gevoel over hoe mooi dit had kunnen zijn.

We hebben een mooie reis achter de rug. Eentje waar we trots op zijn. We hebben met zijn allen, samen met jullie, een prachtige oplossing gebouwd. Eentje waar honderden families dagelijks gebruik van maken. Ouders vertellen ons dat we levens hebben veranderd. We hebben gelachen, gestressed en ontzettend veel geleerd.

Grownhub is binnen no-time opgestaan als serieuze partij met een serieus goede oplossing om bij te dragen aan een positieve manier van mediawijs opvoeden. Geen wijzend vingertje, lekker nuchter en zonder bangmakerij. Overheid, scholen, grote en kleine bedrijven, instanties en professionals; iedereen was geinteresseerd om samen te werken en/of te partneren.

Helaas is een goede oplossing en tevreden klanten niet altijd garantie voor succes. In een markt waar de grote tech giganten als Apple en Google voor een groot deel bepalen wat wel en niet ‘mag’, is het voor een start-up niet eenvoudig overleven of een kloppende businesscase voor te schotelen.

We zijn dankbaar voor alle hulp die we gekregen hebben, voor de mooie momenten die we hebben meegemaakt en de families die we tot zover hebben kunnen helpen. Dit sterkt ons in het gevoel dat we geslaagd zijn in onze missie. De wereld is namelijk toch een stukje mooier geworden dankzij Grownhub.

Hoe verder?

Met pijn in ons hart en met een dubbel gevoel hebben we per vandaag gezorgd dat de app niet meer te downloaden is. Voor bestaande klanten geldt dat we de app nog een weekje door laten draaien. In die tijd kan er een alternatieve oplossing worden gezocht en geïnstalleerd. Op 8 april gaan de systemen daadwerkelijk uit. Klanten die hulp kunnen gebruiken bij het overstappen kunnen ons via de in-app chat bereiken en we denken dan mee waar nodig.

Voor alle andere vragen, opmerkingen of informatieverzoeken kan gemaild worden naar hallo@grownhub.nl. Dit mailadres blijft voorlopig ook beschikbaar.

Bedankt, veel geluk en tot snel!

Thomas, Robbert, Otto, Robin, Luca, Ivo en Annemare