Het begint met ambitie, zeiden ze

Je kind laten opgroeien in een wereld met apps, tablets en smartphones. Het vraagt om een aangepaste vorm van opvoeden. Wij vinden dat ouders en kinderen hier wel een handje bij geholpen kunnen worden. We geloven in een wereld waar kinderen veilig en bewust gebruik kunnen maken van internet en apps. Ons doel is om incidenten rondom o.a. verslaving, sexting, pesten en grooming te verminderen.

Image

Wie we zijn

We zijn een divers groepje mensen. Van pedagoog tot ontwikkelaar, van de Uni of HAVO, met allemaal verschillende achtergronden. We hebben ten minste één ding met elkaar gemeen; we zijn professioneel, gedreven, een tikkie koppig met een vleugje prettig gestoord. We hebben de gezamenlijke ambitie om een maatschappelijk probleem bij de bron aan te pakken en dat doen we als team.

Waarom we dit doen

We zien veel onrust ontstaan over de ontwikkelingen rondom gebruik van smartphones, (social)media en apps. Vooral de incidenten bij jongeren worden breed belicht in de media, waarbij ze vaak de 'schuld' krijgen van onverstandig handelen. Wij denken dat ouders de sleutel in handen hebben om dit probleem zelfstandig op te lossen. Door vroeger met je kind aan de slag te gaan met mediawijsheid, door je te verrijken met de kennis en inzichten die daarbij nodig zijn en door je kind stap voor stap te begeleiden met de juiste hulpmiddelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit maatschappelijke probleem wordt getackled.

Work hard
Play hard

We werken keihard om onze doelen te behalen. Om de app te bouwen, goede content te schrijven en duurzame partnerships op te zetten. Maar net als bij mediaopvoeding is het goed om dit af te wisselen met voldoende ontspanning. Tafeltennissen, een balletje trappen, wat energie wegslaan tegen een bokszak of een potje Curve Fever.. Het houdt ons in balans, het geeft energie en soms stimuleert het ook creativiteit. We vinden het ook belangrijk om successen te vieren en regelmatig samen te komen, ook buiten het werk om!

Image
Image
Image
Image

Vakidioten
Stuk voor stuk.

Grownhub bestaat uit een gevarieerd team van bevlogen medewerkers, van developer tot pedagoog. Tot op het bot gemotiveerd om een bijdrage te leveren in het oplossen van een groeiend maatschappelijk probleem.

Thomas

Oprichter

Robbert

Oprichter

Robin

Developer

Ivo

Designer

Luca

Developer

Otto

Oprichter & Developer

Annemare

Pedagoog & Contentmanager

Jij hier?

Join the team!