Hoofdafbeelding van Grownhub op het TINA Festival

Grownhub op het TINA Festival Grownhub op het TINA Festival

Komend weekend is het weer zo ver. Het jaarlijkse Tina Festival in Duinrell waar tienduizenden meiden hun favo vloggers en artiesten kunnen meemaken. En net als vorig jaar is Grownhub erbij!

Tina Festival

Zaterdag 23 en zondag 24 september zijn artiesten als Ronnie Flex, Meisje Djamilla en de cast van SpangaS aanwezig op het Tina Festival. Op dit jaarlijkse evenement komen duizenden meiden om hun favo vlogger of artiest te ontmoeten, workshops te doen, te shoppen of natuurlijk om gewoon met vriendinnen los te gaan in één van de Duinrell attracties.

Moederlounge

Net als in 2016 is Grownhub aanwezig in de “moederlounge”, deze keer midden op het festivalterrein in het pannenkoekenrestaurant. De moederlounge is dé plek waar de mama’s (en papa’s natuurlijk ook..) even kunnen genieten van een goede kop koffie, een broodje en wat rust tussen alle tiener-gekte.

Grownhub

Wij zullen ouders de gelegenheid geven om onze ‘MVP app’ te installeren en de komende periode te testen. Daarnaast staan we klaar met praktische tips op het gebied van smartphones, apps en social media.

Meer info? Check https://www.tina.nl/festival/

We zien jullie daar!

Meer hierover

Image

Download nu gratis!

Vind ons in de Google Play Store
Vind ons in de Apple App Store