Hoofdafbeelding van Februari update - nieuwe functies!

Februari update - nieuwe functies! Februari update - nieuwe functies!

Sinds het moment dat de app te downloaden is, werken we hard om de app beter en stabieler te maken. We weten natuurlijk heel goed wat we doen, maar wie beter dan onze klanten kunnen ons vertellen hoe de app nóg beter kan worden. In deze update vertellen we meer over de 3 nieuwste functies en hoe jij ook kunt meedenken wat als volgende moet worden toegevoegd!

Altijd kunnen bellen

Met stip op nummer 1 qua aanvragen: de mogelijkheid om altijd nog te kunnen bellen. Ook als de schermtijd op is. En dat is natuurlijk ook logisch; het is vaak daarom dat je kind die eerste telefoon heeft gekregen!

Ouders kunnen in het afspraken menu de optie aan- of uitzetten. Staat de optie aan, dan kan je kind vanaf het pauzescherm en het tijdblokkadescherm de standaard bel-app gebruiken en de contactpersonen raadplegen. Dit geldt overigens niet tijdens ingestelde ‘bedtijd’.

Als ze na het bellen weer terug gaan naar het home scherm of een andere app willen opstarten, dan verschijnt het blokkadescherm weer.

Apps altijd kunnen gebruiken

Soms is het nodig dat sommige apps altijd beschikbaar zijn. Ook nadat de schermtijd op is. Voorbeelden die ouders ons gaven zijn bijvoorbeeld Magister, Whatsapp, de agenda of de wekker.

Ouders kunnen in het afspraken menu een lijst opvragen met alle geïnstalleerde apps. Voor elke app kun je dan beoordelen of ze deze ook moeten kunnen gebruiken tijdens een blokkade. De uitzondering geldt overigens niet voor een blokkade i.v.m. de bedtijd.

Overigens wordt de gebruikte schermtijd wél gewoon meegeteld. Zo kun je later namelijk gewoon het daadwerkelijke verbruik terugzien op het inzicht scherm.

Deze functionaliteit is reeds beschikbaar voor Android gebruikers, en wordt later toegevoegd voor iOS / Apple gebruikers.

Apps uitsluiten van schermtijd telling

Sommige apps zijn gewoon niet relevant voor het tellen van schermtijd. Deze kun je nu zelf uitsluiten en zie je daarna ook niet meer terug in de rapportages. Deze tijd wordt dan dus ook niet afgetrokken van een eventueel maximum schermtijd wat je hebt ingesteld.

Deze functionaliteit is reeds beschikbaar voor Android gebruikers, en wordt later toegevoegd voor iOS / Apple gebruikers.

Ook meedenken?

Via het menu kun je niet alleen met ons chatten, maar je kunt daar ook een suggestie indienen voor een functie of verbetering. Andere ouders kunnen deze verbeteringen dan ook inzien én erop stemmen of reageren.

Wij kijken en reageren op de suggesties en we nemen dit ook mee in onze roadmap. Wat een vette app maken, dat doen we samen met jullie! Thanks vast!